Снимка БулфотоБСП направи предложение, което според партията ще улесни учениците. Covid

...
Снимка БулфотоБСП направи предложение, което според партията ще улесни учениците. Covid
Коментари Харесай

БСП: Искаме един учебник по един предмет, който да се пише от научната общност

Снимка Булфото

Българска социалистическа партия направи предложение, което съгласно партията ще улесни учениците.  Covid рецесията оказала въздействие върху образованието.  Това смята  Корнелия Нинова , която прочете декларация от името на Българска социалистическа партия. Освен по какъв начин учат децата, по думите й,  е значимо и какво учат.

В учебниците има шокиращи неща , сподели Нинова.  В учебника за седми клас се учи за смотаняци, които въртят обич,  прочете тя по какъв начин се учи стих на Пенчо Славейков. А Елин Пелин в учебниците е показан с  разказ за акцидент на работното място.  За " Българският език " на Иван Вазов анализът е, че до момента в който пътуват българите могат да си приказват, без да ги схващат.  Левите са против това оскърбление на българщината.

Един клас в страната ни учи по три разнообразни учебника , а наличието става все по-сложно, съгласно нея.  Българчетата са все по-неграмотни , считат социалистите. Екипите, които пишат наличието на учебниците  не носят отговорност.

Червените желаят един учебник по един предмет,  който да се написа от научната общественост. Образованият човек е осъществен човек, счита Корнелия Нинова. Заедно можем да съхраним българщината, знам, че ще се оправим, посочи социалистката.

Заради пандемията получихме по-различен взор върху учителя, съобщи от своя страна Милена Дамянова от ГЕРБ.  Децата са поискали да се върнат в клас,  по думите й. Именно  българските учители направиха гражданска война,  а родителите станаха сътрудници и участници в просветителния развой, акцентира Дамянова.

Средствата вложени в обучение за този мандат  надвишават 1 милиард лв..  За растеж на заплатите на учителите  са дадени 600 милиона лв..  1700 лв. е междинната учителска заплата в страната, съгласно ГЕРБ.

Учебниците се пишат от учители, от преподаватели и се правят оценка от Българска академия на науките,  изтъкна Милена Дамянова, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР